MINIVOLEI | Rezultatele turneului de la Câmpulung

Sâmbătă şi duminică, la Câmpulung, în sala de sport de la  Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”, s-au disputat mecourile din cadrul turneului „doi” al fazei I a Campionatului Naţional de minivolei. Aflaţi la început de drum, la prima lor competiţie oficială în faţa propriilor spectatori, formată în cea mai mare parte din părinţi, jucătorii de la CSS Dinicu Golescu (foto) au înregistrat trei înfrângeri, însă jocul este unul care dă încredere pentru viitor!
Rezultatele înregistrate:
CSM PLOIEŞTI – CNNT CRAIOVA 1-3
CSS DINICU GOLESCU – CSM BUCUREŞTI 1-3
CNNT CRAIOVA – CSM BUCUREŞTI 2-3
CSS DINICU GOLESCU – CSM PLOIEŞTI 1-3
CSM PLOIEŞTI – CSS BUCUREŞTI 1-3
CSS DINICU GOLESCU – CNNT CRAIOVA 1-3

Cel mai spectaculos meci al turneului a fost, de departe, cel dintre CNNT Craiova şi CSM Bucureşti. Oltenii au fost conduşi cu 0-2 la seturi, însă au revenit spectaculos şi au egalat (2-2), iar în setul decisiv au condus cu 13-9 şi cu 14-12, iar în cele din urmă au cedat, scor 15-17!

Revenind la echipa noastră, să spunem că tânăra antrenoare Raluca Nedelcu-Moisescu a avut la dispoziţie un lot format din 11 jucători: Tudor Bădescu (cpt), Radu Şefănescu, Theodor Bugheanu, George Bălan, Sebastian Nistor, Andrei Colţoi, Iustin Tascovici, Ştefan Pițigoi, Denis Marin, Sebastian Savu şi  Albert Enea.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *