Conferinţă de presă inedită la Câmpulung

A devenit obişnuinţă ca în fiecare săptămână conducerea formaţiei de Liga a III-a, Muscelul  Câmpulung, să organizeze conferinţă de presă pentru a face, astfel, cu declaraţii oficiale, trecerea dintre două meciuri: cel pe care l-a jucat şi cel care va urma să-l dispute!
Aşa s-a întâmplat şi joi la prânz când, într-un cadru inedit, antrenorul Alecsandru Popovici a venit în faţa jurnaliştilor! Dintr-o idee comună, conducere-jurnalişti, cele două părţi au încercat să profite de vremea frumoasă şi au ales să organizeze conferinţa în aer liber! Şi unde era mai potrivit dacă nu chiar pe gazonul de pe „Municipal”! Mai mult decât atât, la întâlnire au asistat şi câţiva jucători, veniţi mai devreme la antrenamentul programat pentru ora 13.00.

Tehnicianul muscelean s-a arătat îngrijorat de faptul că pentru meciul de sâmbătă, cel cu SCM Piteşti, îi campulung conferinta 2lipsesc nu mai puţin de 5 titulari, cu toţii suspendaţi: Băduleanu, Vaciu, Zaharia şi Cătălin Toader – pentru cumul de cartonaşe galbene, Mazarache – eliminat runda trecută. Şi tot pe lista absenţilor figurează, pentru moment, şi George Mihăilescu, jucător învoit pentru a-şi rezolva unele probleme personale şi sunt şanse mici să revină până la ora jocului.
„Mi-aş fi dorit să abordăm cu totul altfel acest joc. Este o oarecare rivalitate locală, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din serie şi cu şanse reale – zic eu – la promovare! Am încredere în jucătorii care vor intra în locul celor suspendaţi, sper să facă tot posibilul pentru a obţine un rezultat bun. Totodată, sper ca şi eu să fiu inspirat în alegerea echipei de start!” – a declarat antrenorul Popovici cu privire la problemele de lot pe care le întâmpină înaintea acestui joc.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *