Alin Spelbuş este campion la „dublu” alături de bistriţeanul Dan Daniel

De vineri şi până duminică, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, s-a disputat Campionatul Naţional Individual al seniorilor la tenis de masă, competiţie la care CS Pristavu Câmpulung a fost în concurs cu 6 sportivi. Obişnuiţi ai locurilor fruntaşe, muscelenii n-au ratat nici de această dată ocazia de a se urca pe podiumul de premiere. Ba mai mult, unul dintre aceştia, Alin Spelbuş (foto în dreapta) a devenit campion al României! Jucătorul de la CS Pristavu a făcut echipă cu bistriţeanul Dan Daniel şi împreună au câştigat proba de dublu masculin. În finală, cei doi au dispus (scor 3-1) de dublul format din Alexandru Cazacu şi Mihai Şargu.

O altă medalie obţinută de Alin Spelbuş a fost bronz la individual masculin. Acesta a trecut în sferturi de Alexandru Cazacu (scor 4-3, revenind spectaculos de la 0-3), dar a pierdut în semifinale 0-4 la cel care urma să devină şi campion naţional: Ovidiu Ionescu de la CSM Buzău.
Camelia Poştoacă este cea de-a doua sportivă de la CS Pristavu Câmpulung medaliată la sfârşit de săptămână la Buzău. Musceleanca a obţinut în total 3 medalii, toate de bronz: mai întâi împreună cu Constantin Cioti în proba de dublu-mixt, apoi alături de Irina Ciobanu în proba de dublu-fete şi în final la individual, unde a fost eliminată în semifinale de cea care urma să devină campioană: Elizabeta Samara.
Din lotul echipei CS Pristavu, antrenat de Mădălin Ionaşcu, au mai făcut parte Gabriel Poştoacă, Alexandru Manole, Florin Spelbuş şi Ştefan Tonghioiu. (foto: frtenismasa.ro)

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *