VOLEI / Turneu semifinal la Câmpulung

La sediul Federaţiei Române de Volei s-au stabilit în această dimineaţă Seriile turneelor semifinale pentru cadeţi şi cadete din cadrul Campionatului Naţional, competiţie la care vor participa şi echipele din Câmpulung: CS Muscel (fete) şi CSS Dinicu Golescu (băieţi). Conducerea Clubului Sportiv Muscel Câmpulung a depus la începutul lunii martie oferta pentru organizarea unuia dintre turnee, iar condiţiile au fost îndeplinite, astfel că municipiul Câmpulung şi implicit CS Muscel vor fi, între 13 şi 17 aprilie, gazda  turneului semifinal al fetelor.
  Seria I (Câmpulung Muscel)
CS Muscel Câmpulung
Dinamo Bucureşti
Constructorul Bucureşti
Unic Piatra Neamţ
CSS Călăraşi
Spike Bucureşti
„Este o serie foarte grea, în care Dinamo, campioana de anul trecut, este favorită. Ne vom bate, în schimb, pentru un al doilea loc ce permite calificarea la turneul final” – a declarat astăzi, pentru Muscel TV, antrenorul de la Câmpulung, Adrian Mihăilă.
Sunt patru serii a câte 6 echipe, iar primele două clasate la final se vor califica pentru turneul final care va avea loc în luna mai. Celelalte gazde ale turneelor semifinale sunt municipiile Piteşti, Cluj Napoca şi Baia Mare.

  CSS Dinicu Golescu va juca la Bucureşti

volei la constanta
Echipa masculină de volei-cadeţi de la CSS Dinicu Golescu din Câmpulung (antrenor prof. Viorel Caramelea), calificată şi ea pentru turneul semifinal, a fost repartizată în Seria a II-a, urmând să joace între 15 şi 17 aprilie, la Bucureşti.

  Seria a II-a (Bucureşti)
CTF „Mihai I” Bucureşti
„Nicu Gane” Fălticeni
CNMB Râmnicu Vâlcea
CSS Dinicu Golescu Câmpulung.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *