VITRINA CU AMINTIRI (I) | Tribunele stadionului „Municipal” erau arhipline pe vremea când ARO Câmpulung evolua în Divizia B

Trecut, să zicem, de 35-40 de ani, orice microbist muscelean îşi aminteşte cu siguranţă perioada în care „ARO Câmpulung făcea legea în Divizia B”! Nu am ales deloc întâmplător această expresie, pentru că şi acum, după mulţi ani, aud adesea prin urbe… „ARO  făcea legea în Divizia B”.
   Din postura de jurnalist local am „traversat” toată această perioadă a echipei ARO în Divizia B (1995-2004). Îmi amintesc, de parcă acum s-ar fi întâmplat, multe dintre victoriile obţinute acasă sau în deplasare, multe dintre eşecuri, multe dintre… blaturile acelor vremuri….
Pentru episodul inaugural al rubricii „Vitrina cu amintiri” vă propun 5 fotografii! Patru dintre ele care scot în evidenţă numărul mare de spectatori care veneau sâmbăta, de la ora 11.00, la meciuri şi una cu lotul formaţiei ARO de la începutul anilor 2000, „decupată” pentru a regăsi idolii de atunci ai tribunelor:
1. Totul pe cartea atacului când mii de musceleni te susţin din tribune…

   2. Cornel Mihart (stânga), unul dintre mulţii jucători de mare valoare pe care i-a avut ARO.

  3. Fiecare gol aducea bucurie pe chipul spectatorilor prezenţi în tribune!

  4.  Ionuţ Lupescu, Daniel Iftodi vs Sandu Din pe „Municipal”, într-unul dintre meciurile amicale de tradiţie dintre ARO Câmpulung şi Dinamo Bucureşti…

   5. Ceclan… Ceapraz… Tameş… Butaru…, jucători valoroşi la ARO în fiecare compartiment, la fel şi pe banca tehnică, „Oneaţă” Augustin şi Vasile Mănăilă.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *