Sâmbătă şi duminică se desfăşoară la Câmpulung, TOP 12 – SENIORI

TOP 12 seniori la tenis de masă este competiţia care deschide sezonul sportiv 2015 în municipiul Câmpulung, dar este şi prima competiţie organizată în acest an de Federaţia Română de Tenis de Masă. Cei mai buni 12 seniori care evoluează în acest moment în ţară, printre care şi doi jucători de la CS Pristavu Câmpulung, se vor întrece în sistem campionat “fiecare cu fiecare” pentru a câştiga concursul, sau cel puţin pentru a prinde un loc pe podiumul de premiere.
Sala de sport a Colegiului Naţional “Carol I“ va găzdui şi de această dată meciurile turneului care se vor juca după următorul program:  sâmbătă 10 ianuarie (ora 9.30), sâmbătă (ora 16.00) şi duminică, 11 ianuarie, (9.30).

CS Pristavu Câmpulung va fi reprezentat şi în acest an de Gabriel Poştoacă (foto) şi Alin Spelbuş, iar la seniori, cele mai bune rezultate ale lor se leagă de echipă la care sunt legitimaţi. Cei doi fac parte din echipa Clubului Sportiv Pristavu care a terminat pe locul 2 în Superligă în 2013, pe locul 3 în 2014, iar în acest an au obiectiv încă o clasare pe podiumul de premiere.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *