S-au amânat alegerile FRAS!

Programate iniţial pentru 7 februarie, alegerile de la Federaţia Română de Automobilism Sportiv au fost amânate cu două săptămâni!
    „Întrunit în şedinţa din 5 februarie 2015, Consiliul Federal al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv a constatat că până azi 05 februarie, ora 11:00, din datele primite pe adresa oficială de mail a FRAS și din extrasele bancare a rezultat că doar 73 cluburi sportive din totalul de 112 au drept de vot în cadrul Adunării Generale și astfel nu se poate întruni cvorumul de 2/3 (art. 22.1 lit.C din Statut) adică de 75 de cluburi sportive cu drept de vot. Din cele 73 de cluburi sportive care aveau drept de reprezentare doar 59 și-au mandatat reprezentanți în Adunarea Generală de Alegeri. Consiliu Federal a hotărât anularea Adunării Generale de Alegeri din data de 7 februarie, în conformitate cu art. 22 aliniatul 1 litera „d” din Statutul FRAS. Totodata a hotărât reprogramarea Adunării Generale în data de 21 februarie a.c., în Bucuresti, la sediul MTS din str. Vasile Conta, nr.16, sector 2, în conformitate cu Statutul FRAS.” – se arată într-un comunicat postat pe site-ul federaţiei.
Vă reamintim, la alegerile pentru funcţia de preşedintre al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv sunt înscrişi şi doi musceleni, Norris Măgeanu şi Cătălin Nicolaescu.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *