Pariurile live și cazinourile live au câștigat multă popularitate în ultimul an

Pasionații de jocuri de noroc au în comun apetența pentru adrenalină. Le place să câștige, dar mai ales să simtă emoția jocului. Așa se explică și faptul că mulți preferă să jocul live, întrucât acesta oferă trăiri la cote înalte.

Pariurile live reprezintă provocarea supremă pentru un jucător. Nu este suficient ca el să se folosească de cunoștințele despre sport și de experiența de până în acel moment, ci trebuie să aibă și o sincronizare perfectă. Să aștepte să crească cota, pentru a avea profit cât mai mare, dar și să nu întârzie prea mult plasarea biletului.

Avantajul de a paria live este evident, comparativ cu pariurile pre-meci: joci în deplină cunoștință de cauză, vezi cum „curge” jocul. Să spunem că te uiți la un meci în care ocaziile de gol se succes la ambele porți. Ești sigur că se va marca până la pauză, dar vrei o cotă de 2.20.

Încep emoțiile. Urmărești fiecare fază cu degetele încrucișate, sperând să nu se înscrie până când plasezi biletul. Respiri ușurat după două ocazii în care mingea pur și simplu nu a vrut să intre în poartă și decizi că este riscant să mai aștepți. Pariezi.

Intri în „faza a doua” a trăirilor. Inima îți bate mai repede la fiecare acțiune. Te ridici în picioare când un jucător scapă singur cu portarul advers. Sunt doar câteva fracțiuni de secundă până când „sari în sus” de bucurie sau, dimpotrivă, te iei cu mâinile de cap, scăpând printre dinți câteva cuvinte „de bine” pentru ratangiu.

Sau poate că pariezi pe cornere și îți crește pulsul de fiecare dată când mingea se apropie de linia de fund. Te concentrezi ca și cum ai putea tu să faci astfel încât ea să iasă afară dintr-un jucător al echipei care se apără.

Atmosfera din cazinouri s-a mutat pe Internet

În ceea ce privește jocurile live de cazino, vorbim despre dorința jucătorilor de a simți o atmosferă apropiată de cea dintr-un cazinou terestru, cu care poate sunt obișnuiți. Jocurile sunt făcute de dealeri „adevărați”, nu de un program de calculator.

Crupierii sunt filmați din mai multe unghiuri, într-un cadru care reproduce decorul unui stabiliment stradal. Ei interacționează cu tine, îți explică regulile jocului (dacă este nevoie), întrețin o atmosferă plăcută. De asemenea, în cazinourile live poți interacționa cu ceilalți jucători, exact cum se întâmplă în mediul fizic.

Gamblerii preferă cazinourile live și pentru că nu există suspiciunea că rezultatele rundelor ar fi manevrate de operator prin intermediul softului, astfel încât șansele de câștig ale jucătorilor să fie mai mici decât payout-ul afișat.

Interesul crescut pentru Live este sugerat și de preocuparea cazinourilor de îmbogăți oferta. Acum câțiva ani, chiar și la operatorii de top puteai găsi maxim cinci jocuri de masă. În prezent, sunt și cazinouri cu douăsprezece mese. Exemple de jocuri: Roulette Loby, Auto Lighting Roulette, Roulette A, Blackjack Lobby, Roulette Azur, Bucharest Roulette, Baccarat Lobby, Roulette Grand Casino, Baccarat A.

În plus, unele cazinouri au oferte promoționale speciale pentru mesele live. Viitorul va aduce și alte elemente de interes, aceasta fiind secțiunea în care se introduc cele mai multe inovații.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *