Panait a ajuns în cantonamentul de la Voina al echipei Muscelul Câmpulung

Cabana Voina a devenit pentru 8 zile „casa” echipei de fotbal Muscelul Câmpulung, ocupanta locului 7 în Seria 3 a Ligii a III-a. Conducerea echipei a ales zona Voina ca loc de cantonament, aici găsind condiţii care să mulţumească atât din punct de vedere al programului de pregătire, cât şi de cazare şi masă.
Pentru jucători, ziua începe devreme, când afară abia se crapă de ziuă şi se încheie seara, după lăsatul întunericului! Sunt câte trei antrenamente programate zilnic, cu mulţi kilometri de parcurs şi o pregătire fizică ce-i duce pe jucători până la epuizare!

panait  Marţi dimineaţa, în cantonamentul echipei muscelene a ajuns şi noua achiziţie, Andrei Panait (foto în stânga), jucătorul adus de la Farul Constanţa şi care a intrat în programul de pregătire începând cu antrenamentul de la ora 17.00.
În vizită de această dată, în cantonamentul echipei a fost şi fundaşul Ionuţ Burnea, jucătorul care în tur a evoluat pentru Muscelul Câmpulung, iar în această iarnă s-a transferat la formaţia de primă ligă, Concordia Chiajna.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *