Muscelul Câmpulung părăseşte Cupa României, dar va merge în… Liga a III-a!

Chiar înaintea meciului de cupă, cel cu SCM Piteşti, fotbaliştii de la CN Dinicu Golescu Muscelul Câmpulung au primit confirmarea oficială că din sezonul viitor vor evolua în Liga a III-a! Vestea le-a adus-o chiar de la Bucureşti directorul tehnic, Alecsandru Popovici, acesta liniştiind, astfel, „apele” în privinţa viitorului echipei!
În această după-amizaă, însă, în turul trei al Cupei României, indiferent de răspunsul de la Bucureşti, favorită pleca tot echipa vizitatoare, SCM Piteşti: mai experimentată, stabilă financiar şi cu obiectiv declarat „promovarea”, pentru sezonul care va debuta la finalul acestei luni. Muscelul, în schimb, abia a reuşit să formeze un „11” care să se prezinte la această întâlnire; tehnicianul Ovidiu Tică fiind nevoit să folosească mai mulţi juniori de la CSS Dinicu Golescu, şi tot juniori a trecut pe foaie şi la rezerve!
Meciul a început în nota de dominare a oaspeţilor, care în minutul 5 au lovit bara transversală prin David Andrei, pentru ca şapte minute mai târziu acelaşi Andrei, scăpat singur cu portarul advers, să deschidă scorul! 1-0 în minutul 12, 1-0 avea să fie şi rezultatul pauzei, fără alte ocazii notabile în prima repriză!
Partea a doua a jocului a fost dominată tot de piteşteni care şi-au dublat avantajul în minutul 66, după o execuţie de efect a lui Cârstea, pentru ca în minutul 82 juniorul Vlădescu, printre cei mai tineri jucători de pe teren, să înscrie cu un şut în diagonală din 7-8 m, fără speranţe pentru Tănase.
SCM merge, aşadar, fără emoţii în turul următor al Cupei României, iar Muscelul Câmpulung rămâne să se organizeze pentru începutul de campionat!

CNDG MUSCELUL CÂMPULUNG – SCM PITEŞTI 0-3 (0-1)
     Au marcat: D.Andrei (min.12), Cârstea (min.66), Vlădescu (min.82)
MUSCELUL: Tănase – I.Andrei (min.46 Drăgan), Leca, Vaciu, Păun, Crâmpiţă, Miloşi (min.88 Folea), I.Ion, Anghelina, Creţu (min.60 Bădulescu), Mahu. Antrenor: Ovidiu Tică
SCM: Iordan (min.82 Udeanu) – Vlădescu, Săndulescu, Ştefănescu, Pâslaru, Burghel (min.79 Preda), Delcea, Neagoe (min.56 Albu), Cârstea (min.86 Anghel), D.Andrei, Voinescu. Antrenor: Adrian Neaga
Arbitri: Cristian Catana (Târgovişte) – Gabriel Boncz (Făgăraş) şi Andrei Pavel Cojocaru (Braşov)
Observator: Mihai Ghiberdel

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *