Le-au închis gura | MUSCELUL CÂMPULUNG – SCM PITEŞTI 3-0 (2-0)

Au marcat: STANCU (min. 32), COTIGĂ (min. 45 – penalty), MAHU (min. 86)

MUSCELUL: Tănase – Leca, Cotigă, Stancu, Băduleanu (min. 88 Vaciu), I.Ion, Burghel, Jenaru, Oancea (min.66 B.David), Mahu, Ov. Stan (min. 83 Miloşi). Antrenor: Alecsandru Popovici.
SCM: Udeanu – Mihăescu, Ştefănescu, Pîslaru, Alexe, Neagoe (min. 81 Miculaiciuc), Lircă (min. 78 Mateescu), Panait, An. David, Coşereanu (min. 60 Mustaţă), Voinescu (min. 60 Lupu). Antrenor: Constantin Schumacher.
Arbitri: Horia Mladinovici (Bucureşti) – Răzvan Bedreagă(Galaţi), Răzvan Negoiţă (Brăila).
Observatori: Ioan Filip (Slatina) – de atbitri şi Cătălin Barbu (Piteşti) – de joc

Muscelul Câmpulung – SCM Piteşti, contând pentru etapa cu numărul 12 în Liga 3, Seria a III-a, a fost un meci special pentru ambele echipe! Rivalitatea dintre cele două zone fotbalistice ale judeţului este cunoscută încă din perioada în care ARO Câmpulung şi Dacia Piteşti se duelau în anii ’90 în Divizia B. Între timp, nimic nu s-a schimbat, nimeni nu a renunţat la orgolii!
Pentru jocul de sâmbătă, fotbaliştii musceleni erau motivaţi şi pentru înţepăturile subtile ale antrenorului Constantin Schumacher.

Şi, pe teren, jucătorii de la Muscelul Câmpulung au intrat mai hotărâţi ca niciodată! În tribune au fost peste 600 de spectatori, o parte dintre aceştia veniţi şi de la Piteşti sau Mioveni pentru a urmări întâlnirea. Pe teren, meciul a început în nota de dominare a oaspeţilor, care timp de 15-20 de minute s-au poziţionat în terenul advers fără, însă, a pune în pericol poarta apărată de Adrian Tănase.

Cu trecerea timpului, muscelenii au echilibrat jocul, au cucerit uşor-uşor centrul terenului şi au început să atace. Un astfel de atac s-a soldat, în minutul 32 cu o lovitură liberă din preajma careului, executată puternic de Cotigă. Mingea n-a putut fi reţinută de Udeanu iar pe fază, Bogdan Stancu a trimis-o în poartă şi a deschis scorul!

Oaspeţii au reacţionat rapid şi ar fi putut restabili egalitatea peste numai câteva minute prin Ştefănescu, dar Adrian Tănase a avut o intervenţie spectaculoasă, mingea deviată de acesta lovind mai întâi bara transversală şi apoi pe cea laterală. A revenit în careu de unde a fost respinsă de unul dintre fundaşi, îndepărtând, astfel, pericolul.
Finalul de repriză a adus echipei noastre o lovitură de la 11m şi asta după ce portarul Udeanu l-a secerat pur şi simplu pe Jenaru. Responsiabilitatea executării i-a revenit şi de această dată căpitanului George Cotigă. Gol, şi jucătorii  de la Muscelul Câmpulung pleacă la vestiare mult mai liniştiţi, cu avantajul celor două goluri pe tabela de marcaj!
Repriza secundă nu s-a schimbat prea mult, chiar dacă antrenorul Schumacher a forţat cu dublă schimbare! Ba mai mult, atacantul Ovidiu Stan a avut ocazia să facă 3-0 atunci când a scăpat singur cu portarul advers. N-a reuşit el, a făcut-o DORIN MAHU în minutul 86 când a lobat mingea peste Udeanu şi a trimis-o direct în poartă!

3-0, un scor care ar trebui să-l facă pe antrenorul oaspeţilor să mediteze mai mult, înainte de a trimite “săgeţi otrăvite” spre adversari, indiferent de numele lor. Un rezultat care, la declaraţii, chiar l-a făcut pe Schumacher încă din start să felicite echipa învingătoare, taxând, însă, greşelile în lanţ ale elevilor săi.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *