Înainte să ajungă la atletism, Andreea Panţuroiu vroia să joace… handbal!

„În drum spre J.O. 2016” – a fost titlul primei ediţii a emisiunii „Cronica Sportivă” din acest an difuzată, în direct, de Muscel TV, iar invitatele moderatorului Sorin Măţăuanu au fost atleta Andreea Panţuroiu şi antrenoarea acesteia, profesoara Mihaela Nicoară. Aşa după cum o spune şi titlul, obiectivul sportivei este calificarea la competiţia supremă, ce se va desfăşura la Rio de Janeiro.
În debutul emisiunii, Andreea a povestit cum a ajuns să practice sportul, şi a spus că înainte de a ajunge la atletism şi-ar fi dorit să joace handbal! La rândul său, antrenoarea Nicoară are numai cuvinte de laudă despre eleva sa, amintindu-şi cât de ambiţioasă era încă de încă din prim azi!

S-a vorbit despre perioada petrecută la LPS Câmpulung, despre proba sa favorită, „triplusalt”, s-au comentat imaginile difuzate în timpul emisiunii, dar, inevitabil, s-a discutat despre principalul obiectiv, acela de a-şi îndeplini baremul care să-i permită participarea la Jocurile Olimpice. În final, profesoara Mihaela Nicoară a făcut şi o promisiune îndrăzneaţă!

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *