În numele… profesorului

Cum-necum, neobositul antrenor muscelean, Gheorghe Vlad, a făcut posibilă şi în acest an organizarea „Memorialului Cristian Panaitescu” la box. Momentul a fost marcat printr-o gală de box organizată chiar în sala din incinta Clubului Sportiv Muscel Câmpulung, gală la care, pe lângă sportivii antrenorului Vlad, au mai participat pugilişti de la cluburi din Slatina, Târgovişte şi Piteşti.  În sală au fost prezenţi şi foşti pugilişti musceleni ajunşi la o vârstă respectabilă şi care mulţi ani i-ai petrecut în sala de box chiar alături de profesorului Panaitescu.

Înaintea ultimului meci s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Nicolae Radian, şi el fost pugilist muscelean, decedat la sfârşitul anului trecut, la numai 52 de ani.
La ora 11.30, în Cimitirul Flămânda, la mormântul lui Cristian Panaitescu s-a oficiat o slujbă de pomenire,  iar apoi, la Restaurantul „Piatra Craiului” a avut loc o întâlnire de aducere aminte a momentelor petrecute alături de cel considerat „părintele boxului muscelean”.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *