DECIZIE ŞOC a unui arbitru. Nimeni nu l-a acuzat de rea-voinţă :)

De-a lungul anilor, arbitri au luat decizii care de care mai curioase şi care au stârnit fie furia celor „pedepsiţi”, fie zâmbete sau chiar hohote de râs! O astfel de întâmplare s-a petrecut chiar vineri după-amiază,  în derbiului judeţului Argeş la nivelul Ligii a III-a, meciul dintre SCM Piteşti şi Muscelul Câmpulung (0-0). În minutul 87, căpitanul echipei muscelene, Marius Vaciu, a respins „cu sete” în aut un balon pentru a-l îndepărta cât mai mult de propria poartă şi totodată pentru a nu-i da posibilitatea atacantului advers să-l intercepteze şi astfel să pună în pericol „perimetrul” pe care el tocmai îl apăra! Reacţia centralului Alin Olaru a fost, însă, una cât se poate de curioasă: i-a acordat cartonaş galben fundaşului muscelean considerând, probabil, că a încercat să tragă de timp. Şi cum era al doilea în meci, căpitanul oaspeţilor a fost eliminat. Aşa cum spuneam, a stârnit furie pe banca tehnică a oaspeţilor şi zâmbete pe cea a gazdelor, antrenorul Adrian Dulcea şi ceilalţi oficiali de la SCM fiind şi ei surprinşi de decizia arbitrului vâlcean!
La conferinţa de presă cei doi antrenori n-au vrut să comenteze pe marginea arbitrajului, iar la faza cu pricina s-au rezumat la a zâmbi.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

2 Comments

  1. greku

    La ce se întâmplă în arbitraj, în general, nu trebuie să ne uimească! Dar asta e chiar tare! Ce-o fii fost în capul lui?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *