CSS Dinicu Golescu a revenit în Campionatul Republican

După o pauză de mai mulţi ani, Clubul Sportiv Şcolar Dinicu Golescu Câmpulung şi-a înscris din nou echipele în Campionatul Republican, competiţie aflată sub directa organizare a Federaţiei Române de Fotbal. Muscelenii au fost repartizaţi în Seria 3, din care mai fac parte alte 12 echipe, printre care CS Mioveni, Atletic Bradu, Academica Argeş şi LPS Piteşti, toate din judeţul nostru.
În prima etapă a sezonului, echipele de la CSS Dinicu Golescu au jucat în deplasare la AS Voluntari şi au obţinut o victorie categorică şi o înfrângere la limită!
Juniorii Afotbalişti născuţi în anii 1996-97, au învins cu 5-1, iar golurile acestui succes au fost marcate de Dorin Mahu şi Leonard Creţu (4).
Juniorii B, fotbalişti născuţi 1998-99, au pierdut jocul de la Voluntari la un singur gol diferenţă (2-3), golurile formaţiei nostre fiind marcate de Niţu şi Prunoiu.
Etapa a doua este programată pentru duminică, pe teren propriu, iar adversare vor fi echipele Clubului Sportiv Şcolar din Turnu Măgurele. Juniorii A vor juca de la ora 12.00, juniorii B de la ora 14.00.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

1 Comment

  1. Andrei

    juniorii 96-97 sunt juniorii A,iar cei 98-99 sunt juniorii B.La juniorii A ,golurile au fost marcate de : Cretu Leonard (4) si Mahu Dorin (1).,respectiv la juniori B de Nitu si Prunoiu.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *