AMICAL | Muscelul Câmpulung – Unirea Bascov 1-2 (0-1)

Au marcat: Miloşi (min. 70) / Beuran (min.40 pen.), Necşescu (min.90)

Muscelul Câmpulung a disputat astăzi cel de-al treilea meci amical din această perioadă de pregătire, întâlnind vineri, de la ora 11.00, pe sinteticul din comuna Bradu, formaţia de pe locul secund în Divizia D, Unirea Bascov. Prin joc, prin atitudine, iar în final şi prin scor, echipa din Bascov a fost o surpriză plăcută, în timp ce muscelenii sunt în continuare la capitolul „soluţii”. Golul din centrul apărării, după plecările lui Cotigă şi Stancu, este greu de „acoperit”, iar asta se vede prin rezultatele înregistrate!

Scorul a fost deschis în minutul 40 din lovitură de la 11m de Robert Beuran, la capătul unei prime reprize echilibrată! La pauză, cuplul de antrenori Popovici – Tică a făcut două schimbări, dar a umblat şi la formula de joc. Au fost trimis pe teren Robert Dalu şi Robert Păun, trecându-se, la formula 4-4-2, cu Dalu şi Ionescu în atac. Odată cu aceste schimbări, Muscelul Câmpulung a trecut la cârma jocului, creându-şi câteva ocazii de a marca. Pe acest fond, golul egalizator a venit normal,  în minutul 70, atunci când Cosmin Miloşi l-a lobat pe portarul advers pentru 1-1!

Sarabanda schimbărilor a continuat în ambele tabere şi, pe final, fiecare echipă a încercat să dea lovitura decisivă. Le-a ieşit celor de la Unirea Bascov în minutul 90, atunci când Necşescu a profitat de greşeala tânărului Peter şi a marcat pentru 2-1 cu un şut la colţul lung.

Aşadar, seria înfrângerilor echipei Muscelul Câmpulung în meciurile amicale a continuat cu episodul “Unirea Bascov”. După 2-3 cu FC Argeş 1953 (locul I în Divizia D) şi 1-5 cu Rapid Bucureşti (locul 2 în liga a II-a), muscelenii au pierdut şi întâlnirea cu locul 2 din Divizia D, (scor 1-2).

MUSCELUL: Tănase – David, Marinescu, Leca, Băduleanu – Jenaru, Miloşi – Mahu, I.Ion, Burghel – Cl. Ionescu. Au mai jucat: Dalu, Păun, Peter, Turcin şi Raţ.

About The Author

Redactor sportiv

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *